Welcome Juniors! xD

Hello Juniors yang dapat asasi di UiTM Kuantan, especially pelajar asasi TESL. Welcome to our small yet awesome campus, UiTM campus Padang Lalang, Kuantan. So how? Are you guys ready utk menjalani hidup sbgai pelajar asasi? Most of you mesti rasa mcm tak best kan sbb dpt kt Kuantan. But seriously, to tell you the truth, UiTM Kampus Kuantan adalah kampus yg paling best ever. At first mmg rasa bosan tp itu pun 2hari jee Haha lepastu mmg korang akan rasa heaven gila ada kt sana dgn kehadiran and kewujudan Teluk Cempedak, Megamall and East Coast Mall. Nak jalan sana pun korang takpayah susah susah nak bazir duit. If yg sangat rajin and rela exercise tu, jalan kaki je. Ktaorg seniors mostly jalan kaki *savings* Haha. Nak cerita panjang lebar pun takbestlah kan nnti tak surprise lah utk korang hihi. So mcmni, if ada antara korang yg terbaca this blog and would like to ask questions, you guys can jusk add me up kt facebook; www.facebook.com/haidamiamelosa and do follow me at my twitter; @haidaumiera. 
terima kasih daun keladi ♥