Bola vs Jersey

Sometimes people tend to feel alone for no reason.. Well actually, there's a reason. The reason for why I cant even have a boyfriend till now haha. Mungkin adalah kot jodoh nya nanti in the near future hopefully. Actually u ols, lately I've been wondering about something but tktau mcmana nak spit it out. Maybe its not the time yet kot or maybe the thing was not big enough to make myself burst. Banyak betol persoalan ni haaaaaa tp nanti nanti lah timbulkan persoalan tu. Like seriously taknak fkir tp kadang kadang terfikir nak buat mcmana kan. 

 WHILE I'M TYPING THIS POST, MY ROOMMATE IS CURRENTLY GOOGLE-ING GARRY/GAELLY/LEESANG. I MEAN LIKE SERIOUSLY LALA? HAHA. JONGKOOK LALA JONGKOOK! JONGKOOK IS MINE! 

okay u ols. actually i would like to share something with you. baru terfikir and terlintas td mihmih. kite dah ckp about this kt semua kwan kwan kite kt sini but then terasa nak share dgn org lain juga kan. most of the girls would probably think the same thing. ni kira mcm list of wishes lah kan if i ada boyfriend, Hamboi! haha. 

This idea actually started on that day; the futsal tournament day. bila tgk boys (my classmates) main futsal and support/jerit jerit untuk dorang, out all of a sudden teringin dan terfikir it must be great if i can have a boyfriend and support him while he's doing his best in futsal tournament. takrasa sweet ke korang? Eii sweetnya sweetnya boleh bawakkan air ke, towel ke kan. then lapkan peluh semua. Alololo sweetnyaaaaaaaa . Sayangnya kite tkde boyfriend. Okay -,-' Haha. 

Another dream is, tadi masa balik dari ECM, bershopping sakan, borak borak dgn ayang about Jersey. Bytheway, jgn nak misunderstanding. Ayang tu perempuan tau. Ramai misunderstand ayang tu dgn someone special. Ktaorg kt sini smua kena haha. Ckp ckp pasal jersey, mulalah terkeluar; 'Ayang, mesti bestkan if dpt mntk jersey kt boyfriend. jersey yg boyfriend kite pakai, mihmih'. 






Tapi sangat tak faham kenapa smua impian berkaitan dgn bola/futsal/jersey. Demam bola ke ni? Haih. Marilah doakan jodoh kite yeee mihmih. 



xoxo u ols!

terima kasih daun keladi ♥